Pezsgőfürdő

A meleg, a víz és a levegő kombinációja számos pozitív hatást rejt.

A vízmasszás jótékony hatását már évszázadokkal ezelőtt ismerték és alkalmazták a különböző kultúrákban.

A pezsgőfürdő másképp hidromasszázs, nem más, mint a víz és a levegő megfelelő összhangjával elért, vérkeringést fokozó masszázs. Ugyanazt a hatást éri el mint mikor sportolunk, a légzés felgyorsul, az anyagcsere felgyorsul, ezáltal a méreganyagok és a felhalmozódott salakanyagok távoznak.

A pezsgőfürdőben a beépített vízsugarak enyhén masszírozzák a testrészeket, élénkítve a keringést. Ehhez hozzájárul, hogy a víz pezsgése, forgása felfrissít és hatékonyan relaxál. A megfelelő hőmérsékletű fürdővízbe merülve, testünk hőmérséklete megemelkedik, vérkeringésünk felgyorsul, vérnyomásunk lecsökken, szívdobogásunk felgyorsul. A sejtek által szállított oxigén és tápanyag szint akár a többszörösére nőhet. Mindezek mellett kitágulnak bőrének pórusai, nő a szövetek vízvesztesége, ahogy ellazulnak. Összességében ajánlható a mozgásszervi és reumatikus panaszokra, a vérkeringési zavarok enyhítésére és a visszerek megelőzésére.

Természetesen nem elhanyagolható a hidromasszázs hatása a stressz és a fáradtság kezelésében sem.

A pezsgőfürdőben való fürdőzés csökkenti a stresszt, ezáltal a stressz negatív hatásait, az izmok feszültségét, a gyors szívverést, a szorongást, a fejfájást, a krónikus fájdalmakat. Mivel az izmok feszültsége csökken, lelkileg megnyugszunk, a pezsgőfürdő használata után nyugodtabb, mélyebb, és pihentetőbb alvásra számíthatunk. Elfelejtheti mindennapi gondjait, problémáit.
A meleg vízsugár a hozzáporlasztott levegővel rendkívül jó hatással van a testünkre. A légbuborékok a test felületén szétpattanva ezernyi helyen folyamatosan masszírozza a bőrt, amely ruganyossá válik, ezáltal csökken a cellulitisz kialakulásának veszélye.

Bőrünk pólusai kitágulnak és a felgyorsult vérkeringés által a lerakódott méreganyagok kitisztulnak a bőrből. Ezáltal a bőr rugalmassá, feszesebbé válik. Erősíti a faggyú- és izzadtságmirigyek kiválasztó munkáját, eltávolítja az elhalt hámsejteket, javítja a bőr anyagcseréjét, puhítja a hegeket és erősíti a szervezet védekezőképességét.


Pezsgőfürdő:1 óra időtartam.

  • 1 fő - 600,-
  • 2 fő - 1.100,-
//